KulturaZabava

Veče misterije uz “Smrt na Nilu” u bioskopu Cine Grand Delta Planet

Misteriozna krimi drama “Smrt na Nilu” i brojna poklon iznenađenja obeležiće najnovije veče misterije u bioskopu Cine Grand Delta Planet. Početak je zakazan za četvrtak 10. februara u 19:30.

Putovanje po Egiptu na glamuroznom parobrodu za belgijskog detektiva Herkula Poaroa pretvara se u zastrašujuću potragu za ubicom, u trenucima kada se idilični medeni mesec savršenog para tragično završava. Nasuprot pejzažima pustinje i veličanstvenih piramida u Gizi, ova priča o neobuzdanoj strasti i ljubomori prikazuje besprekorno odevene putnike, ali i nemilosrdne zaplete koji će publiku do karaj ostaviti u nagađanjima, do šokantnog raspleta.

U glavnoj ulozi našla se zanosna izraelska glumica Gal Gadot, koja se proslavila glumeći Dianu, ratnicu iz Amazona, u filmu “Čudesna žena”. Osim nje, centralne figure ovog filmskog ostvarenja su i Armi Hemer, Rouz Lesli, Kenet Breneg…

Karte za ovaj događaj možete rezervisati putem sajta bioskopa ili kupiti na blagajni na prvom spratu tržnog centra Delta Planet.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com