Društvo

Veče mentalnog zdravlja – Vi pitate

Regionalni centar, u sredu, 8. maja, od 18.00 časova, organizuje tribinu pod nazivom “Veče mentalnog zdravlja – Vi pitate”.

“Tribina je namenjena učiteljima, vaspitačima, nastavnicima, stručnim saradnicima, roditeljima i građanima zainteresovanim da pitaju i čuju više o mentalnom zdravlju dece i odraslih iz ugla pripadnika različitih struka. Pitanja možete postavljati na licu mesta ili slati unapred na stevan86stanojevic@gmail.com ukoliko želite da ostanete anonimni”, kažu iz Regionalnog centra.

Predavači na ovoj tribini biće Ivana Vračkić, dipl. specijalni pedagog, kognitivno-bihejvioralni terapeut i šefica Odseka za omladinu u Sekretarijatu za omladinu i sport grada Niša; Predrag Mišić, doktor medicine, specijalista psihijatrije u SBPB “Gornja Toponica” gde je radio na različitim odeljenjima ustanove, a trenutno na forenzičkom muškom odeljenju i Stevan Stanojević, diplomirani psiholog, master pedagog i psihoterapeut pod supervizijom, zastupnik Centra Psihonega.

Iz Regionalnog centra dodaju da je prisustvo na tribini besplatno.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com