Promo

VEČE IZ STRIPA U BIOSKOPU VILIN GRAD UZ FILM PTICE GRABLJIVICE

Najnovija filmska avantura „Ptice grabljivice i fantastična emancipacija Harli Kvin“ biće održana u okviru Večeri iz stripa 06. februara u 20h u bioskopu Vilin Grad.

Kupovinom karata za film osvojite duple bodove na Film klub kartici. Sve posetioce uz kupljenu kartu za film očekuje poklon, BU dezodorans za dame i STR8 za muškarce. Studio Shisharka je pripremila vaučere za srećne dobitnike. Kao i uvek, puni iznenađenja, za najsrećnijeg dobitnika pripremili smo originalnu jaknu iz filma.

O filmu

Film nam na veliko platno donosi  famoznu, neponovljivu i potpuno nepredvidljivu Harli Kvin . Ovaj put bez Džokera. Radnja se odvija oko grupe heroina i negativki DC-jevog univerzuma, a glavna zviezda je Margot Robbie kao famozna Harli Kvin koju smo već imali prilike da gledamo i u filmu Suicide Squad. Harli Kvin predvodi svoju jaku žensku ekipu koju čine: Jurnee Smollett-Bell kao Black Canary, Mary Elizabeth Winstead kao Huntress, Rosie Pere kao Renee Montoya i mlada debitantkinja Ella Jay Basco kao Cassandra Cain.

Rezervišite ulaznice ovde

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com