Sport

Važna pobeda Naise (VIDEO)

Rukometašice Naise uspele su da prekinu seriju loših rezultata i slave u Čairu protiv ekipe Vojvodine iz Novog Sada sa 27-26 (13-15).

Bio je ovo meč u kome su uglavnom vodile gošće iz Novog Sada, ali su izabranice trenera Đorđa Teodorovića verovale da mogu do pobede.

Mučila se Naisa u većem delu susreta da zaustavi raspoloženu Milu Čaušević, koja je meč završila sa čak 12 postignutih golova. Najviše zahvaljujući krilu Vojvodine, tim iz Novog Sada imao je u 48 minutu 4 gola prednosti 23-19.

Tek kada se razbranila Anastasija Nedeljković koja je proglašena za igračicu utakmice stvari su došle na svoje. Nošene podrškom sa tribina uspele su domaće rukometašice da preokrenu i 2 minuta pre kraja povedu sa 25-24. Minimalnu razliku, kako se ispostavilo, domaće rukometašice nisu ispustile.

U taboru Nišlijki najefikasnija je bila Nina Milovanović, koja je sa 9 golova krunisala jednu od najboljih partija u dresu Naise.

Pored Nine efikasne su bile još Olivera Nikolić sa 6 i Sanja Stamenković sa 5 golova. U ekipi Vojvodine, pored Mile Čaušević istakla se i Ana Lazić sa 7 golova.

Od sreće je sijao trener Naise Đorđe Teodorović jer je neprijatni niz poraza konačno prekinut.

Nakon pobede protiv Vojvodine, Naisa se i dalje nalazi na 9.mestu, u zoni ispadanja, ali i ima 7 bodova, što je samo 1 nbod manje od mesta koje vodi u plej of.

Sa druge strane Vojvodina je ostala na 12 bodova i trećem mestu.

U narednom kolu Vojvodina dočekuje Jagodinu, a Naisa gostuje ekipi Radničkog u Kragujevcu.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com