Sport

Vaterpolisti Naisa putuju u Crnu Goru

Niške vaterpoliste nakon utakmice protiv Crvene zvezde u kojoj su prikazali borbenost do samog kraja (6:9) očekuje meč 4.kola koji će odigrati u Budvi protiv ekipe VA Cattaro.

Kotorska ekipa se nalazi na sedmom mestu tabele Regionalne A2 lige, dok su Nišlije na poziciji iznad, sa dva boda više. Naisov rival još uvek nije upisao pobedu, dok niška ekipa ima jednu pobedu na svom kontu.

Tim povodom održana je redovna press konferencija VK “Nais” na kojoj su trener i igrači govorili o svojim očekivanjima.

Vasilovski je istakao da je i u ovoj utakmici neophodan ozbiljan pristup:

“Ekipa našeg protivnika sastavljena je od jačih juniora, koji su između ostalog osvojili i titulu prvaka Evrope na Malti. Moramo ozbiiljno da ih shvatimo i da bez opuštanja i potcenjivanja protivnika odigramo ovaj meč.” kaže trener.

Ekipa sa Čaira ponovo nije kompletna, a ono što ih je najviše mučilo u dosadašnjem periodu su uglavnom manje povrede i zdravstveni problemi.

“Nećemo moći da računamo na Pavičića koji je veoma bitan igrač u rotaciji. Nadam se da će se situacija u igračkom kadru uskoro popraviti i da ćemo u punom sastavu igrati u daljem toku prvenstva.” dodaje strateg Nišlija.

Vaterpoliste Naisa očekuje pakleni raspored, pa će tako u narednih 10 dana odigrati čak 4 utakmice. Bez obzira na to vaterpolisti kažu da će u svakoj od tih utakmica, a najpre u ovoj sa Katarom dati svoj maksimum i igrati na pobedu.

Milošević je ispred igrača dodao da forma ide uzlaznom putanjom i da su usvojili sve zahteve trenera nakon odrađene analize protivnika, pa će sa istim ciljem kao i do sada ući i u ovu utakmicu. Mitrović se složio sa njim i dodao da su uvideli greške iz meča sa Crvenom zvezdom iz kojih su izvukli pouke, tako da ne očekuju ništa manje od osvajanja sva tri boda.

Zbog loših uslova za igru u Kotoru, meč će se odigrati na bazenu u Budvi, a na programu je u subotu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com