Virus KoronaZdravlje

Vakcinacija za građane koji nemaju poziv E-uprave u Domu zdravlja i na terenu

Vakcinacija za vikend u Nišu za građane koji nemaju poziv E-uprave u Domu zdravlja i na terenu.

U Domu zdravlja Niš će se tokom vikenda organizovati vakcinacija građana koji nisu dobili poziv E-uprave a žele da se vakcinišu. Vakcinisanje je organizovano kineskom vakcinom (Sinofarm) i britansko-švedskom vakcinom (Astra Zeneka) u Centralnom objektu Doma zdravlja Niš u ul.Vojvode Tankosića 15, ulaz broj 5.

U subotu 13. marta je vakcinacija nezakazanih od 12 do 20, a u nedelju od 08 do 15 sati.

Oba dana vikenda 10 mobilnih ekipa obilazi više od 60 sela u okolini Niša gde se vakcinišu nezakazani meštani u kućnim uslovima. Prioritet imaju građani stariji od 60 godina.

Vakcinacija i revakcinacija zakazanih preko E uprave se odvija prema ustaljenom planu Kineskom vakcinom, Fajzer vakcinom, Ruskom vakcinom i Astra zenekom na punktovima o kojima su građani Niša već obavešteni porukom E uprave.

Zbog loše epidemiološke situacije i zbog slabijeg odziva penzionera i starijih osoba sa ruralnih područja za vakcinaciju, obaveštavamo sve penzionere i starije osobe koji se nisu prijavili za vakcinu da to mogu da urade u prostorijama Gradske organizacije penzionera Niš, na adresi Trg Pavla Stojkovića br.12, Niš ili telefonom 018/250490.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com