Virus KoronaZdravlje

Vakcinacija privrednika i zaposlenih u privredi iz zemalja u okruženju

Akcija imunizacije naših privrednika i zaposlenih u kompanijama, koju sprovodi Komorski investicioni forum Zapadnog Balkana u saradnji sa Vladom Srbije i Privrednom komorom Srbije, nastavlja se ovih dana vakcinacijom privrednika i njihovih zaposlenih iz zemalja u okruženju koje su iskazale interesovanje da se na ovaj način zaštite od Covid-19.

Za sada je obezbeđeno 10.000 doza vakcine, a prijavljeno je 3500 privrednika iz Bosne i Hercegovine i Repbulike Srpske, 1500 iz Makedonije, 500 iz Albanije, i još 750 privrednika iz Crne Gore i sa Kosova. Tokom ovog vikenda biće vakcinisano oko 6000 privrednika u Beogradu (Beogradski Sajam) i Nišu (Hala “Čair”, punkt za vakcinaciju).

U saradnji sa Domom Zdravlja Niš, PKS-Regionalna privredna komora Niš u subotu 27. i nedelju 28. marta (od 8.00h do 20.00h) organizuje vakcinaciju privrednika iz Republike Severne Makedonije u prostorijama Hale „Čair”.

“Mi smo jedan region, naše ekonomije su tesno povezane i samo zajedno možemo da pobedimo ovu poštast. PКS je do sada organizovala vakcinaciju velikog broja naših privrednika i radnika, a sada želimo da pomognemo i našim komšijama kako bi uspeli da očuvaju svoje ekonomije, jer samo tako čitav region može da ide napred”, rekao je Marko Čadež koji je predsednik UO Кomorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana.

Zapadni Balkan je jedinstvena privredna oblast, mi smo jedna ekonomija i zato ne možemo jedni bez drugih. Pobedimo virus zajednički – vakcinacijom!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Mene zanima koji zakon krsi Jerkan jer je i dalje zaposljen a ima preko 65 god bez resenja,koji zakon se krsi sto se ne placaju subote i nedelje radnicima ali zato sebi ih pise za dva sata slikanja i davanja izjava.Da su u uniformi placeni vise nego u skafanderu i na vakcinaciji. Cemu diskriminacija? Samo za covid pacijenate DZ fakturise milione dinara dnevno a ne moze radnike da plati kako treba?

  2. vucic izgubijo kompas, cuj kaze iz kosova i albanije, daj da vidimo koj je taj iz albanije i iz kosova. shta se glupirate samo da mi je znati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com