Virus KoronaZdravlje

Vakcinacija od danas na svakom punktu i bez prijave

Direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije Mihailo Jovanović izjavio je danas da svaki naš građanin može da dođe na bilo koji punkt za vakcinaciju u zemlji i da se vakciniše, i to bez zakazivanja.

Jovanović je u izjavi za agenciju Tanjug rekao da je od danas na raspolaganju vakcina “Fajzer”, a od sutra će biti i “Sputnjik V”, uputivši poziv svim građanima da se vakcinišu.

Nema potrebe za prijavljivanjem. Svako može da dođe na bilo koji punkt. Naravno, oni koji su se prijavili biće pozvani u narednih nekoliko dana i imaće poseban prioritet i svoje termine, objasnio je direktor Kancelarije.

On je naglasio da je to ujedno i poziv svim lokalnim samoupravama, gradonačelnicima i predsednicima opština da organizuju dodatne timove za vakcinaciju i mimo punktova.

Imamo dovoljno vakcina, a zadatak za svaku lokalnu samoupravu jeste da se ode u svako manje mesto, selo i zaseok i da se nastavi sa masovnom imunizacijom, rekao je Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com