Virus Korona

Vakcinacija meštana Gabrovca, Vukmanova i Berbatova

Sutradan ekipe u Lalincu, selu Krušce i Lalinskim pojatama 

Gradska opština Palilula i Dom zdravlja u Nišu organizovaće VAKCINACIJU zainteresovanih građana Gabrovca, Vukmanova i Berbatova, u sredu, 17.marta, u prostoru zdravstvene stanice u Gabrovcu, u vremenu od 9 do 12 sati.

Ekipe Službe kućne nege i opšte medicine, koje su zadužene za vakcinaciju nepokretnih lica obaviće vakcinaciju ove kategorije stanovništva.

Po rečima prof.dr Milorada Jerkana, direktora Doma zdravlja u Nišu i Bratislava Vučkovića, predsednika Gradske opštine Palilula, građana koji žive na seoskom područiju a nisu imali zakazan termin preko e-uprave i iskazali su interesovanje za imunizaciju, putem ove akcije primiće vakcinu.

Sutradan u četvrtak 18. marta biće organizovana vakcinacija u Lalincu, selu Krušce i Lalinskim pojatama.

Stanovnici sela LALINAC, KRUŠCE i LALINSKE POJATE, u Gradskoj opštini Palilula, koji nisu imali zakazan termin preko e-uprave a zainteresovani su za prijem vakcine to mogu da učine u četvrtak, 18.marta u prostorijama Doma kulture u Lalincu, u vremenu od 10 do12 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com