Hronika

UZNEMIRAVAJUĆE: Mrtvi psi u naselju Branko Bjegović (FOTO)

Čak tri mrtva psa stanovnici naselja Branko Bjegović pronašla su na dečijem igralištu. Pretpostavljaju da su oni bili tu zakopani, ali ne dovoljno, pa su ih drugi napušteni psi otkopali.

Kako su tri psa završila na dečijem igralištu, kao i na koji način su uginula nije poznato, ali slika koju su meštani zatekli nije bila ni malo prijatna. Oni kažu da ih je verovatno neko otrovao, pa je tu našao mesto da ih zakopa.

“Ne znam zašto ih je neko tu doneo, odmah pored je dečije igralište, popularna raketa. Pse su našla i slikala deca. Bili su u kesama i nekim peškirima”, ističu.

Kažu da su obavestili o slučaju Komunalnu miliciju, međutim niko nije izašao na teren jer kako su im odgovorili oni nisu nadležni.

Da podsetimo, ranije su Udruženja za zaštitu životinja upozoravala na pojavu trovanja napuštenih pasa. Stanovnici ovog naselja misle da se i njima dogodilo isto.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com