Promo

Uživo muzika u bašti čuvenog DOMA RUKOMETA (VIDEO)

 

Dom Rukometa mesto je koje decenijama okuplja ljubitelje dobre hrane, druženja, ali i dobrog provoda. Ono po čemu je poznata ova stara niška kafana je i prostrana bašta, koja u letnjim večerima gostima nudi poseban ugođaj.

Zbog epidemiološke situacije, nedostaju nam provodi, ali u Domu Rukometa našli su najbolje rešenje – spojili su ono po čemu su čuveni: BAŠTU I MUZIKU.

Nakon naporne radne nedelje, Dom Rukometa je uvek bio mesto razonode i prijateljstva. SVAKOG PETKA I SUBOTE OD 19,00 DO 23,00 ČASA U BAŠTI DOMA RUKOMETA ČEKA VAS UŽIVO MUZIKA.

Letnje večeri pod zvezdanim nebom provedite zajedno sa prijateljima uz starogradsku muziku koja će druženju dati posebnu notu.

DOM RUKOMETA

A tokom dana, uz ručak, vaše omiljeno mesto Dom Rukometa organizuje matine.

I naravno, kada posetite ovu čuvenu kafanu, u kojoj su nastajale gradske anegdote, neizostavni su pravi, meraklijski specijaliteti od hrane i kvalitetno izabrana pića.

Bitno je naglasiti da se u Domu Rukometa primenjuju sve propisane mere u suzbijanju epidemije, kako bi boravak bio što sigurniji. Stolovi su na propisanoj udaljenosti, higijena je podignuta na najviši nivo.

Ukoliko imate dilemu kuda za vikend, rešenje se samo nameće – DOM RUKOMETA! 

DOM RUKOMETA
Zetska, Niš
018 3501391
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close