Promo

Uživanje u bašti… Restoran MILIN IZVOR nudi ono najbolje što naš kraj ima (FOTO)

Restoran MILIN IZVOR je Nišlijama poznatiji pod imenom Čitaonica a nalazi se kod stadiona Fudbalskog kluba Car Konstantin na Bubnju.

Potpuno renovirani objekat pruža drugačiji ugođaj  od svih restorana u Nišu, krase ga tradicija okupljanja baš na tom mestu ali i provereno dobra hrana po kojoj su restorani Izvor poznati.

MILIN IZVOR

MILIN IZVOR je treći u lancu restorana Izvor, koji pored onog bazičnog u blizini Kliničkog centra jeste i novootvoreni objekat na Kopaoniku.

Za sve restorane Izvor jedno je zajedničko a to da ste na pravom mestu ako želite da prijatelje i sebe počastite vrhunski premljenom hranom.

Pored nesvakidašnjih specijaliteta, dočekaće vas topla i prijateljska atmosfera. Uz odličnu hranu u ovom restoranu u ponudi su i pažljivo odabrana pića samo za one koji uživaju u spoju bogatstva ukusa i kapi koje život znače.

Niški merak oseća se u svakom kutku restorana i baš je to ono što izdvaja Izvor i čini ga domaćinskom kućom u kojoj se osećate kao svoj na svome.

Iskusni i vični kuvari pripremaju specijalitete koje niste imali priliku da vidite i probate na drugom mestu na ovim prostorima i to ih čini unikatnim restoranom u gradu.

MILIN IZVOR, bivša Čitaonica, Stadion Fudbalskog kluba Car Konstantin
Rezervacije na: 064/1500 200 i fiksni 018/4500 200

MILIN IZVOR

Vratite se na provereno mesto gde uživaju sva čula, nekada je to bila Čitaonica, danas MILIN IZVOR.

Dobro došli

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com