Promo

UŽIVAJTE U TOPLOM DOMU! Kamin i kotao na pelet – PINGVIN SLAVICA

POVOLJNO uz vrhunski kvalitet opreme za grejanje, sve na jednom mestu!

Pingvin Slavica specijalizovana je radnja za promet instalacione opreme za grejanje i klimatizaciju, ove sezone najtaženiji su kotao i kamin na pelet, kažu iz ove poznate niške radnje koja već decenijama uspešno posluje.

Pelling kotao na pelet 18, 25, 35, 50, 75, 100 kW
Kotao na pelet Pelling: Ovaj toplovodni kotao na pelet karakteriše visoka tehnologija zagrevanja, moderan dizajn i savremena konstrukcija. Kotao Pelling preporučujemo za zagrevanja prostora kao što su kuće, stambene jedinice i manji industrijski objekti.
Kotao na pelet Pelling izrađen je od čeličnog lima najvišeg kvaliteta, što mu garantuje dugotrajnost. Prilikom kupovine kotla Pelling, možete ga urediti po svojoj želji – sami birate stranu na kojoj će biti spremnik za pelet, a imate i mogućnost izbora proširenog spremnika, koji ima veći kapacitet od standardnog.

Foto: Pingvin Slavica

Kamin na pelet Interio 14/20
Kamin na pelet Interio: Veliko nam je zadovoljstvo da Vam predstavimo ovaj kamin elegantnog dizajna, ogromnog kvaliteta i velike brzine zagrevanja. Ovaj kamin osmislili smo tako da bude idealno rešenje za sve koji žele da reše pitanje zagrevanja prostora izvanrednim uređajem, a istovremeno ukrase prostor lepim kaminom.
Kamin Interio u svom sklopu ima vodeni izmenjivač toplote, pa je namenjen priključenju na sistem centralnog grejanja. Kamini na pelet Interio elegantnog su i sofisticiranog dizajna, divno će ukrasiti svaki dom, a lepotu spajaju sa vrhunskim kvalitetom i komforom koji pruža sistem centralnog grejanja.

Foto: Pingvin Slavica

Pingvin Slavica nudi sve na jednom mestu, a ono što ove prodavce izdvaja od ostalih jesu povoljne cene i zagrantovan vrhunski kvalitet opreme.

PINGVIN SLAVICA

Pingvin Slavica u ponudi ima:

– Visokokvalitetni kotlovi,
– Aluminijumski kotlovi,
– Panelni radijatori,
– Dimnjaci od nerđajučeg čelika,
– Solarni kolektori,
– Izolacije
– Bakarne cevi i fiting
– Električni akumulacioni zagrevači vode

U asortimanu su zastupljeni svetski i domaći specijalizovani proizvođači instalacione opreme, tako da svojim potrošačima može da ponudi pouzdane, kvalitetne i funkcionalne proizvode koji korisnicima pružaju komforna, savremena i inovativna rešenja koja zadovoljavalju zahteve i standarde moderne izgradnje.

Tim profesionalaca posvećen je pružanju vrhunske usluge koja zadovoljava najviše zahteve u pogledu izbora optimalne opreme, podrške prilikom projektovanja i ugradnje instalacione opreme.

„Naši proizvodi zadovoljavaju najviše standarde u pogledu tehnologije, kvaliteta i performansi i poseduju potrebne evropske i domaće sertifikate.“

PINGVIN SLAVICA
Njegoševa bb
(kod Ruskog Cara)
060/0417-818
018/522-768
018/521-515
PingvinSlavica.rs

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com