Promo

Uživajte u gurmanlucima: KAFANA MRAK PONOVO POČELA SA RADOM

Nakon pauze zbog vanrednog stanja i epidemije, na radost svih Nišlija, gurmana i ljubitelja kvalitetne domaće kuhinje, kafana Mrak ponovo dočekuje goste.

U kafani Mrak gosti su prijatelji, a o zdravlju prijatelja uvek se vodi računa. Sve propisane mere se poštuju, a higijena, koja je bila besprekorna, podignuta je na još viši nivo.

U ovoj čuvenoj niškoj kafani, koja svoj renome gradi već više od 20 godina, u specijalitetima uživali i mnogi koji su prošli kroz naš grad, glumci, muzičari, sportisti

Iako na periferiji, ušuškana je mirom i tišinom, sa prelepom baštom koja je idealna za sunčane dane koje nam donose proleće i leto.

KAFANA MRAK

U kafani Mrak sve se radi s merakom i svakom zalogaju posvećuje se posebna pažnja – meze uz koji neizostavno ide neka od njihovih vrhunskih domaćih rakija, glavno jelo, koje čini domaća kuhinja i specijaliteti od mesa, uz koje se preporučuje kvalitetno vino, pa sve do deserta koji kompletira uživanje.

Ko je jednom posetio Mrak, uvek se rado vratio!

Dobro došli u kafanu Mrak, mesto o kome se širom Srbije priča već više od 20 godina!

MRAK Kafana
Bul. 12. februar bb
018/581-234
Facebook
www.kafanamrak.rs

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button