Promo

Uživajte na suncu na zdrav način

Boravak na suncu može povoljno uticati na naš organizam i zdravlje. Pozitivno dejstvo sunčevog zračenja, pored poboljšanja raspoloženja je njegova uloga u sintezi vitamina D, neophodnog za pravilan rast i strukturu kostiju.

Međutim, sunčanje i duži boravak na suncu, zbog UV zraka, pogotovo u periodu delu dana kada su izuzetno jaki, itekako mogu biti opasni za kožu.

Sezona godišnjih odmora i odlaska na more je počela, kao i želja da što više vremena provedemo na otvorenom, na plaži, u vodi… Kako biste bili što bezbednije izloženi suncu Fitogal vam predstavlja kolekciju zaštitnih proizvoda za sunčanje ABBRONZARE!

Uz Abbronzare smanjićete opasnost od opekotina, a vaša koža imaće prelepu bronzanu boju, kakvu ste uvek želeli.

Abbronzare Losion za sunčanje

Abbronzare SPF** 15, 30, 50+, 50+ Baby − bogate, vodootporne i lako razmazive formulacije losiona dizajniranih za sve tipove kože i visok intenzitet sunčevog zračenja. Balansirani sistem UVA/UVB filtera, zajedno sa vlažećim i umirujućim efektima vitamina E i ekstrakta kamilice, stvara efikasnu barijeru protiv štetnog sunčevog zračenja i eventualnog oštećenja kože, istovremeno sprečavajući prevremeno fotostarenje kože. U cilju postizanja najjačeg efekta, nanositi 15-30 minuta pre izlaganja sunčevim zracima. Redovno ponovo nanositi, posebno nakon plivanja i/ili brisanja peškirom. Izbegavati izlaganje sunčevim zracima u podne.

Pakovanje: 80ml i 200ml

Abbronzare Losion posle sunčanja

Abbronzare Losion posle sunčanja − visoko hidratantni losion obogaćen proteinima i pantenolom, zajedno sa antiflogističnim dejstvom kamilice i hamamelisa, umiruje kožu nakon sunčanja. Preparat omogućava reparaciju kože i sprečava pojavu naknadnih oštećenja kože. Umanjuje ljuštenje kože. Pogodan je za lice i telo. Naneti na čistu, suvu kožu nakon sunčanja u proizvoljnoj količini. Može se koristiti više puta u toku dana.

Pakovanje: 200ml

Abbronzare Ulje za sunčanje SPF 30

Lagana, nemasna formulacija širokog spektra zaštite od UV svetlosti. Kožu čini mekom, glatkom i hidratisanom, a usled prisustva bisabolola i vitamina E, umanjuje i upalne promene i štiti od oksidativnog oštećenja kože.

Pakovanje: 200ml

Abbronzare

Proizvode iz Abbronzare kolekcije firme Dcp Hemigal, kao i sve njihove ostale proizvode, možete kupiti u svim većim, ali i manjim drogerijama i bolje opremljenim prodavnicama.

FITOGAL
www.dcp-hemigal.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM
069/8910409

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com