Hronika

Uzgajali marihuanu u improvizovanoj laboratoriji

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su D. P. (1981) iz Novog Sada i V. Đ. (1982) iz Svrljiga, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu.

 

“Policija je, pretresom kuće i drugih prostorija koje D. P. koristi, u okolini Svrljiga, pronašla 465 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, improvizovanu laboratroriju za uzgoj droge u veštačkim uslovima, dva ventilatora, lampu, filter i crevo, kao i vagicu za precizno merenje, a u dvorištu zasad sa 40 stabljika za koje se sumnja da su kanabis”, saopštio je MUP Srbije.

Foto: MUP Srbije

Takođe, u okolini Svrljiga, u pretresu kuće i drugih prostorija koje V. Đ. koristi, policija je pronašla 66 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i zasad sa 29 stabljika za koje se sumnja da su kanabis.

Foto: MUP Srbije

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. 465grama.Odlezace za to 10tak godina.Da su imali pola tone izvukli bi se.Bio bi neovlasceni pretres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com