Društvo

Uz malo materijala i puno mašte do unikatnog ulaza u Mokranjčevoj ulici (FOTO + VIDEO)

Novogodišnja magija nije začarala samo njihove domove, već i ulaz zgrade u kojoj žive – stanari zgrade u Mokranjčevoj ulici već drugu godinu za redom novogodišnje i božićne praznike dočekuju u pravom prazničnom raspoloženju i svojom dekoracijom ne ostavljaju ravnodušnim prolaznike i razveseljavaju najmlađe.

Glorija Gavrovska, stanarka ove zgrade, sa svojim komšinicom došla je na ideju, kako bi praznike dočekali raspoloženo, pogođeni pravom novogodišnjom euforijom.

Foto: J.M.

“Ideja je nastala prošle godine, a potekla je od mene i moje komšinice, Snežane Đikić. Prošle godine smo kitile, ove godine malo više, da nam bude lepo i da budemo raspoloženi. Imamo puno dece u zgradi, da bar deca osete novogodišnju euforiju”, kazala je Glorija.

Svoje slobodno vreme rešile su da iskoriste korisno i ulepšaju zgradu svim stanarima, komšijama i prolaznicima koji neretko zastanu da slikaju ukrase i lampice koje trepere.

Foto: Privatna arhiva

“Skupština stanara je učestvovala i dala sredstva za kupovinu ukrasa, nešto sam iskoristila od kuće, neke boje takođe,  pošto privatno, sa drugaricom imam i  kreativnu radionicu. Od knaufa sam napravila Deda Mraza, od medijapana Sneška belića, stara žica mi je pomogla da naprvim venac ispred ulaza, uz malo materijala iz podruma, puno mašte, nastala je kreativna radionica za lečenje živaca”, kazala je kroz smeh Glorija.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Bravo. Najlepse ukrsen ulaz zgrade.Srecni predstojeci praznici komsijama i nasim sugradjanima. S ljubavlju i mnogo zdravlja u nastupajucoj Novoj 2023-oj godini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com