Promo

Uz LOJALITI KARTICE ostvarite dodatni popust u salonu keramike ANDŽI KOMPANI

Za više od četvrt veka tradicije firma Andži Kompani postala je sinonim za vrhunski kvalitet kada su u pitanju keramika, sanitarije, kade, kabine, baterije, kupatilski nameštaj, galanterija, bojleri i slično.

Svakoga ko zakorači u njihov salon dočekuju iskreni prijatelji, koji su uvek spremni da im ponude samo najbolje.

A za sve svoje prijatelje u salonu keramike Andži Kompani pripremili su LOJALITI KARTICE!

Lojaliti kartice omogućavaju dodatne popuste, pa tako za kupovinu do 100.000 dinara ostvarujete popust od 10%. Kupovinom od 100.001 do 200.000 dinara obezbeđen je dodatni popust od 13%, a za kupovinu preko 200.000 popust od 15%.

Svi zainteresovani za otvaranje ove kartice i ostvarivanje dodatnog popusta mogu se registrovati u samoj radnji, a kartica će važiti godinu dana, uz mogućnost produžetka nakon isteka (otvaranjem nove kartice).

Andži Kompani se u Nišu se od drugih izdvaja kao jedna od najstarijih kompanija koja se bavi ovom vrstom prodaje, ali i po tome što su najveći uvoznici na ovim prostorima. U pitanju je strani program, uglavnom brendirana roba iz Nemačke, Švajcarske, Italije…

Kod njih se može naći najkvalitetnija uvozna keramika, ali i GEBERIT ugradna tehnika.

 

ANDŽI KOMPANI
Donja Vrežina
Knjaževačka bb
018/279-800
018/279-700
FaceBook
www.andzikompani.rs

Veliki izbor keramike i sanitarije u Andži Kompani!!!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button