Promo

Uvek tu – kako na sajtu tako i u našim maloprodajnim prodavnicama

Kompanija Jakov Sistem ove godine slavi 18 godina postojanja. Osnovana je 2003 godine sa sedištem u Nišu. Sigurno se svi sećate Jakov Računara i samih početaka ove kompanije, nakon 18 godina rada i potpune predanosti svojim kupcima Jakov Sistem je postao lider na tržštu u oblasti IT proizvoda, televizora, audio i video opreme, bele tehnike, malih kućnih aparata, sve do bicikli i alata.

Na predivnoj lokaciji u Nišu u Zoni III na adresi Bulevar Nemanjića 25a nalazi se maloprodajni objekat Jakov Sistema gde Vas u svakom trenutku čekaju proizvodi koji su odmah dostupni i spremni za preuzimanje.

Pored širokog dijapazona proizvoda na pomenutoj adresi čeka Vas i profesionalni tim Jakov Sistema koji je uvek spreman da pomogne, posavetuje i pruži sve potrebne informacije u vezi sa proizvodom koji Vas interesuje.

Pored svojih maloprodajnih objekata koji se nalaze u Nišu, Prokuplju i Beogradu, firma Jakov Sistem se neprestano trudi i da web kupovinu učini što jednostavnijom za svoje kupce. Predani šestočlani tim našeg Call Centara koji se nalazi u Zoni III je stalno na raspolaganju kupcima koji žele da izvrše online kupovinu ili da izvrše kupovinu u samoj maloprodaji kako bi se uverili u kvalitet proizvoda. Na istoj lokaciji zatećićete i korporativni tim Jakov Sistema koji je uvek spreman za saradnju sa pravnim licima ili, ako ste fizičko lice i želite da obogatite i upotpunite svoj dom i životni prostor, zaista ste na pravom mestu.

Na adresi Bulevar Nemanjića 25a pored širokog izbora IT proizvoda sa čime je i kompanija započela svoj rad, u magacinskim prostorima Jakov Sistema čeka Vas veliki izbor bele tehnike, televizora, malih kućnih aparata, bicikli i drugih proizvoda koji su odmah dostupni i spremni za preuzimanje. Kao posebnu povoljnost kompanija Jakov Sistem svojim lokalnim kupcima nudi besplatnu isporuku bele tehnike na kućnu adresu. Iskoristite prednost lokalne kupovine i posetite nas na predivnoj lokaciji u Nišu u Zoni III.

Vaš Jakov Sistem!

www.jakovsistem.com
NIŠ

Adresa: Bulevar Nemanjića 25a,
PC Zona 3, lokal 69, 18000 Niš
Email: prodaja@jakovsistem.com
Telefon: 018/41-55-229
Mobilni: 066/8-220-220

BEOGRAD

Jurija Gagarina 14d, lokal 10,
naselje Belville, zgrada Maslačak, 11070 Novi Beograd
Email: beograd@jakovsistem.com
Telefon: 011/630-50-33
Mobilni: 066/8-220-220

PROKUPLJE

Adresa: Ratka Pavlovića 54 (preko puta Doma vojske),
18400 Prokuplje
Email: prokuplje@jakovsistem.com
Telefon: 018/41-55-229
Mobilni: 066/8-220-220

FACEBOOK

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com