Ekonomija

UVEK aktuelni AUTOMOBILI: I tokom pandemije automobili se prodaju i isporučuju

Možda je za mnoge nestvaran podatak da je u toku vanrednog stanja normalno tekla prodaja automobila u Nišu, prodavali su se i to – glanc novi modeli tek doterani iz fabrike.

Tokom vanrednog stanja, prodavali su se automobili, što dokazuje da je tražnja za dobrim automoblima uvek aktuelna, kaže za Niške Vesti Igor Spirić, direktor niške poslovnice Auto Čačka.

“Da, tokom vanrednog stanja Škoda je radila i automobili su se prodavali i isporučivali. Ni vanredno stanje nije moglo da spreči naše kupce da dodju do željenog automobila”, ističe Spirić.

Tržište automobila beleži porast prodaje u odnosu na prethodne godine, podaci su koji dolaze sa svetskog tržišta.

“Škoda je dobro pozicionairana na tržištu, jer je kupci prepoznaju kao bezbedno, sigurano, prostrano i funkcionalano vozilo za posao i porodicu. Godinu 2019, su obeležili noviteti NOVA Scala, Superb FL, Kamiq i Superb Combi FL Scout i time je upotpunjena naša ponuda u svim segmentima”, kaže Spirić.

Ova auto kuća uživa veliko poverenje Nišlija, jer kako kažu ima najbolji odnos cena – kvalitet.

Auto Čačak ima najrazvijeniju servisnu mrežu u Srbiji koja pruža sigurnost korisniku njihovih vozila, kaže direktor niške poslovnice i dodaje da su oni napravili pomak u svim segmentima.

“Sada je pred nama još jedan izazov – ponoviti isto i ove godine. Zadovoljni smo prodajom u prvom kvartalu, ali je pandemija dovela u pitanje naša očekivanja za naredni period. Predstoji nam prava borba”.

Ova auto kuća uvek ima akcijske popuste za najprodavanjije modele kao što su: Octavia, Superb, Kodiaq i Fabia.

Auto Čačak redovni je učesnik Sajma automobila u Nišu, ima svoj prepoznatljiv štand i kažu već su se tu i odomaćili.

“Stalo nam je da našu ponudu približimo potencijalnim kupcima, pa i onima koji to nisu – na pravi način, tradicionalno na niškom sajmu. Efekti ni jedne godine nisu izostalil i zbog toga smo jako zadovoljni. To je jedinstvena prilika da se ljubitelji četvorotočkaša detaljnije upoznaju sa novitetima i inovativnim tehnologijama u Škodi, a kojih je sve više u poslednje vreme”, sa ponosom ističe Spirić.

Svi modeli su zastupljeni u kupovini, jer sve zavisi od potreba i želja kupaca ali ipak onaj najprodavaniji je  Octavia A7

“Za ovaj model trenutno imamo specijalne uslove prodaje. Trenutno je aktuelna akcija pod sloganom  – Odbrojavanje je počelo. Poslednja OCTAVIA A7 šansa!- dok ima vozila na lageru. Bukvalno, rasprodaja vozila!”, kaže Spirić.

NOVA ŠKODA OCTAVIA – prava je poslastica za sve one koji vole bezbednu i udobnu vožnju.

“Nova OCTAVIA A8 oduševljava emotivnim dizajnom i inovativnim tehnologijama, bolja, prostranija i bezbednija. Najnovije mogućnosti povezivanja i novi sistemi asistencije povećavaju komfor i bezbednost stavljaju na još viši nivo”, završava Spirić.

OCTAVIA A8 ćemo imati priliku da vidimo na našim drumovima početkom leta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com