Sport

Uspešno realizovani fudbalski turniri GO Crveni Krst

Letnji period rezervisan je za održavanje turnira kako u malom tako i u velikom fudbalu, te su isti održani i pod pokroviteljstvom Gradske opštine Crveni Krst na više lokacija.

U organizaciji FK „Mladost“ iz Donjeg Komrena, u periodu od 2. do 5. avgusta realizovan je tradicionalni memorijalni turnir u velikom fudbalu „Gumeni 2018“. Po dve utakmice dnevno igrale su se u popodnevnim i večernjim terminima na terenu organizatora.

Turnir je otvorio zamenik predsednika GO Crveni Krst Danijel Stanković uz prisustvo većnika Miloša Đorđevića i predsednika mandatno imunitetske komisije Milana Stojanovića.

“Svih dana održavanja turnira, posećenost je bila velika, (preko 500 gledalaca ), što pokazuje da je organizovanje i održavanje ovakvih turnira ima pozitivan uticaj na razvoj fudbalskog sporta na teritoriji GO Crveni Krst, jer svrha ovim i sličnih turnira je priprema ekipa za predstojeću takmičarsku sezonu.” kažu iz opštine.

Prvo mesto osvojio je domaćin FK “Mladost“ iz Donjeg Komrena, drugo mesto FK “Crvena zastava” Hum, dok je treće mesto pripalo FK “Omladinac” iz Gornjeg Komrena. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Saša Jovanović, najbolji strelac je Vuk Vučković, a najbolji golman turnira je Nikola Veličković.

U isto vreme u Trupalu je održan memorijalni turnir u velikom fudbalu “Predrag i Dragan” u organizaciji FK “Radnički 1936”.

Turnir je otvorio predsednik komisije za sport, kulturu, omladinu i obrazovanje GO Crven Krst Milomir Blažević uz prisustvo većnika Nebojše Nešića.

Prvo mesto osvojio je FK “Zadrugar” iz Balajnca, drugo mesto FK “Radnički 1936” Trupale, treće mesto FK “Mladost” iz Medoševca.
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Miloš Stojanović a najbolji strelac bio je Ivan Petković.

Turnir u malom fudbalu „Leskovik 2018“ trajao je malo duže od planiranog vremenskog roka, zbog nepovoljnih vremenskih uslova koje su često dovodili do otkazivanja zakazanih utakmica, ali je takođe uspešno priveden kraju protekle nedelje.

Prvo mesto na turniru osvojila je ekipa “Deportivo” iz Niša (naselje B. Bjegović), drugo mesto ekipa “Opel tim” iz Leskovika dok je treće mesto pripalo ekipi “Eneos” iz Niša. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Vuk Petrović, a najbolji strelac turnira je Nemanja Đorđević.

Svim ekipama dodeljene su zahvalnice za učešće, a prvoplasirane ekipe i najbolji pojedinci nagrađeni su i prigodnim nagradama.

Foto: GO Crveni Krst

Na teritoriji GO Crveni Krst u toku je turnir u malom fudbalu u Supovcu, a 11. i 12. avgusta u organizaciji FK “Sečanica” organizovaće se poslednji turnir u velikom fudbalu u Sečanici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com