Sport

Uspešno organizovan drugi humanitarni teniski turnir “Naissus open”

Drugi humanitarni teniski turnira Naissus open uspešno je održan u subotu 26. juna na terenima Teniske akademije Živković u Nišu. Čitav prihod sa ovog turnira u iznosu od 76.500 dinara doniran je organizaciji NURDOR.

Još jedan, drugi nakon 2019. godine, humanitarni teniski turnir Naissus open održan je u Nišu. Ovaj humanitarni teniski turnir, kao i prethodni, igrao se na terenima Teniske akademije Živković, a pobedu je odneo Milan Kocić, radnik Leonija i rekreativni teniser iz Niša. Milan je u finalu savladao, Aleksandra Stojanovića, studenta iz Niša.
Nagradni fond ovogodišnjeg turnira bio je 76.500 dinara, a pobednik je ček uručio predstavnicima NURDOR-a, pošto je čitav prihod sa turnira otišao u ruke te organizacije.

“Ovo je drugi ovakav turnir koji organizujemo i zaista nam je zadovoljstvo da smo i ovoga puta uspeli da okupimo ljude u igri i humanosti. Hvala svim kompanijama koje su podržale i ove godine turnir, hvala igračima koji su došli da se zabave, uplatili kotizaciju i tako uvećali sam nagradni fond turnira, koji smo i ove godine namenili organizaciji NURDOR“, kaže organizator Nikola Mihajlović.

Foto: TAŽ; Mila Ivanov

Ovogodišnji turnir okupio je 23 igrača, među kojima su bile i tri devojke. Mila Ivanov, nekadašnja šampionka Engleske u mlađim kategorijama, došla je do polufinala eliminisavši pritom finalistu prvog turnira Pavla Pavlovića, ali je tamo poražena od Aleksandra Stanojevića. Osvajač turnira, Milan Kocić, je do finala eliminisao i
osvajača prvog Naissus opena Marjana Angelovskog, koji je zbog povrede morao da preda meč, a potom je u polufinalu Milan savladao Vukašina Vasića iz Vranja.

Ovogodišnji turnir finansijski su pomogli kompanije “SD Visokogradnja” iz Niša, “E reciklaža”, “Hotel 018 In”, “Pekara Mina” iz Prokuplja, kao i svi ljudi dobre volje, koji su uplatili kotizaciju za turnir.

Više fotografija sa samog turnira pogledajte na Instagramu @naissusopenofficial ili na Fejsbuku Humanitarni teniski turnir “Naissus Open”.

Foto: TAŽ, organizatori turnira

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com