Promo

Uspešno lečenje virusnih bradavica – DR VAIS

Virusne bradavice su promene na koži koje nastaju delovanjem humanog papiloma virusa u epidermisu kože. Mogu se pojaviti bilo gde na telu, ali su najčešće lokalizovane na mestima pritiska kao što su prsti šaka, na stopalima, kao i na laktovima i kolenima.

Predstavljaju vegetativnu tvorevinu kože tj. sadrže krvne sudove i iz tih razloga kod kiretiranja bradavica javlja se tačkasto krvarenje. Kada je virusna bradavica locirana na stopalu dosta nalikuje na kurje oko, ali je znatno  bolnija na dodir. Kurje oči se javljaju u manjem broju, najčešće 1-2, a bradavice u većem, jer su izazvane virusom i brzo se razmnožavaju.

Bradavice najčešće zahtevaju veći broj medicinskih obrada. Osim kiretiranja u DR VAIS centrima sprovodi se i tretman radio talasima (elektrofluguracija) ili smrzavanje tečnim azotom (krioterapija), sve u cilju destrukcije ćelija zahvaćenim humanim papilloma virusom.

Sve tretmane možete zakazati na brojeve telefona 018/23-28-96 i 064/12-64-340.

U ordinaciji DR VAIS primenjuju se sve neophodne mere u cilju sprečavanja širenja virusa korona i zaštite klijenata i zaposlenih.

Sve prostorije i radne površine detaljno i redovno se dezinfikuju i poštuju se sve propisane mere od strane Vlade Republike Srbije i Ministarstva Zdravlja.

DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
FACEBOOK

 

Dr VAIS, ime koje garantuje kvalitet!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com