Društvo

Uspešni učenici i studenti u kalendaru opštine Palilula za 2021. godinu

Trinaestu godinu zaredom Gradska opština Palilula – Niš priprema kalendar sa fotografijama najboljih učenika i studenata, koji se školuju u obrazovnim ustanovama na teritoriji opštine Palilula. Upućen je poziv obrazovnim ustanovama  koje su opštini već dostavile fotografije svojih najboljih đaka i studenata.

 

 

‘’Objavljivanje Kalendara za fotografijama najboljih učenika i studenata iz škola i sa fakulteta koji se nalaze na teritoriji naše opštine postala je tradicija, ali i način da se uspešnim osnovcima, srednjoškolcima i studentima zahvalimo za postignuti uspeh i rezultate kojima se ponose kako njihove škole tako i mi’’- kaže Bratislav Vučković, predsednik GO Palilula.

Vučković dodaje da je ova mala pažnja velika motivacija za đake i studente kako bi nastavili predano da rade, uče i postižu još bolje rezultate.

‘’Istovremeno im stavljamo do znanja da pratimo njihov rad, da mislimo na njih i da smo njihova podrška’’ – dodaje Vučković naglašavajući da je obrazovanje stub svakog društva i da će oni kao jedinica lokalne samouprave da nastave da sarađuju sa školama i fakultetima i pružaju im svesrdnu pomoć.

Prilikom predlaganja, vrednovaće se ostvareni rezultati pojedinaca u obrazovnom procesu u protekloj 2019/2020 godini, uz dodatno sagledavanje rezultata na takmičenjima, u društvenim i sportskim aktivnostima, pojedinačno ili kao deo tima, za osvojene nagrade, medalje i druga priznananja od izuzetnog značaja.

U skladu sa merama i preporukama Kriznog štaba Vlade Republike Srbije i Grada Niša za borbu protiv epidemije koronavirusa biće organizovano fotografisanje najuspešnijih.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com