Sport

Uspešna humanitarna kik boks revija u Vrtištu

Na inicijativu niškog borca Marka Đorđevića protekle nedelje u Vrtištu organizovana je kik boks revija koja je imala humanitarni karakter. Tom prilikom prikupljeno je 40.000 dinara za niškog novinara Aleksandra Nikolića, za koga su između ostalog i boksovali humani sportisti.

Na programu je bilo 5 mečeva, a Niš je imao 4 takmičara, koji su se veoma uspešno takmičili. Raša Lazić i Đorđe Stojković pobedili su na poene, dok su Aleksandar Stojičić i Marko Đorđević savladali svoje rivale tehničkim nokautima u 3. rundi.

Ovom događaju prisustvovalo je preko 1000 ljubitelja borilačkih veština, što ne čudi s obzirom na činjenicu da je to bila jedna od najznačajnijih kik boks revija na našim prostorima, sa tendencijom da postane tradicionalna.
“Radio sam protiv dosta iskusnog i jakog borca. Dejan Veljković je naš veliki šampion. Da naglasim da sam celu reviju organizovao sam a pritom i trenirao, dobro sam odradio meč. Zahvalio bi se sponzorima jer da nije bilo njih ne bi bilo ni revije.” rekao je organizator Marko Đorđević, koji se ovom prilikom zahvalio predsedniku Opštine i predsedniku Skupštine opštine Crveni Krst, kao i vlasniku hotela “Zen”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com