Društvo

Uslovi za ulazak u Grčku nepromenjeni

Trenutne mere i uslovi za ulazak u Grčku, nisu se promenili i produženi su do sledećeg petka, prenela je makedonska agencija MIA.

Prema novoj odluci vlade “Preduslovi za ulazak u zemlju kako bi se ograničilo širenje kovida 19” koja je već objavljena u Službenom glasniku Grčke i stupila je na snagu u 6 ujutru, svi posetioci “bez obzira na državljanstvo i način ulaska u zemlju “, kao i u protekla četiri meseca, imaju četiri mogućnosti, u odnosu na dokumente koje je potrebno priložiti i odnose se na kovid.

Ulazak je i dalje moguć uz negativan antigenski test, star najviše 48 sati pre dolaska u Grčku ili uz negativan pi-si-ar test, koji je urađen tokom poslednjih 72 sata pre dolaska.

Odobren je ulazak i u slučaju kompletne imunizacije protiv koronavirusa, uz potvrdu o vakcinaciji, pod uslovom da je prošlo 14 dana od revakcinacije ili uz potvrdu da je osoba preležala kovid 19, u periodu od najmanje 30 a najviše 180 dana od putovanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com