Društvo

Uskršnja magija u GO Crveni Krst. Osnovci farbali jaja

Osnovci sa teritorije Gradske opštine Crveni Krst tradicionalno su farbali jaja u opštinskom dovrištu i za svoj trud dobili nagrade.

Reč je o tradicionalnoj, petnaestoj po redu manifestaciji za mališane “Veliki četvrtak – Uskrs za decu”, koju organizuje udruženje „Etno art”, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Crveni Krst.

Svake godine na ovaj veliki hrišćanski praznik okupe se osnovci iz naših škola i nadmeću u dve discipline: Najlepše ukrašeno jaje i najjače jaje, nakon čega najuspešnijima, po odluci žirija, sleduje i nagrada.

“Danas je dan uskršnje magije, kada će se osnovci prepustiti mašti, a za to će biti nagrađeni”, kazao je predsednik opštine prof. dr Miroslav Milutinović i najavio da će Uskrs provesti sa građanima u Vrtištu.

Foto: GO Crveni Krst

Ove godine su se mališanima, pored njihovih nastavnika, priključili i članovi opštinskog Veća, i ostali zaposleni u opštini koji su uživali zabavljajući se sa našim mališanima.

Mališane je pozdravio predsednik Gradske opštine Crveni Кrst Prof. dr Miroslav Milutinović, i uručio nagrade najuspešnijima.

Pokloni su obezbeđeni za sve učenike, uz neizostavno osveženje u vidu slatkiša i sokova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com