Servisne

USKORO završen: Kružni tok kod Naučno-tehnološkog parka

Ulica Aleksandra Medvedeva biće kompletno sređena i prohodna 6. juna

Kružni tok kod Naučno-tehnološkog parka se uskoro završava a ulica Aleksandra Medvedeva biće u upotrebi već od 6. juna najavljuju iz Direkcije za izgradnju grada.

Mašine za puteve niške Direkcije za izgradnju grada su na terenu i polako završavaju najnoviji kružni tok, kojih u gradu ima 24.

Nebojša Lović, dir. Direkcije za izgradnju grada

“U toku su završni radovi na izgradnji kružnog toka kod Naučno-tehnološkog parka. Trenutno se radi asfaltiranje, postavljen je prvi sloj a u toku narednih par dana biće završeno asfaltiranje i drugog završnog sloja”, kaže za Niške Vesti direktor Direkcije za izgradnju Nebojša Lović.

 

Iako često popravljana ulica Aleksandra Medvedeva pretrpeće i konačnu rehabilitaciju i biti u “pogonu” 6. juna, najavio je Lović.

Izgradnja Naučno tehnološkog parka Niš, jednog od najznačajnijih strateških projekata za razvoj južne i istočne Srbije, privodi se kraju. Ovaj projekat težak je 12,5 miliona evra.

Krajem minulog meseca raspisan je konkurs za “stanare” o čemu su Niške Vesti već pisale.

Naučno tehnološki park traži stanare

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com