Društvo

Novi USLUŽNI CENTAR JKP “Gorica”

Uslužni centar JKP „Gorica“ biće otvoren za mesec dana u niškom Parku Sveti Sava odmah iza crkve, rekao je gostujući u jutarnjem programu NTV Igor Novaković, novopostavljeni v.d. direktor ovog javnog preduzeća.

Nišlije će za najkasnije mesec dana dobiti novi uslužni centar našeg preduzeća u Parku Sveti Sava, iza Hrama Svetog cara Konstantina i carice Jelene. Naši sugrađani će moći da u ovom centru obave sve one poslove zbog kojih su morali da dolaze na Novo groblje “, rekao je Novaković.

Lokal u kome će biti smešten novi uslužni centar, nekada je bila cvećara, a kako prostor jeste u vlasništvu JKP „Gorica“ biće potrebno samo renoviranje koje će uskoro i biti organizovano, istuču u ovom preduzeću.

U ovom centru neće biti upošljeni novi radnici već će poslove u centru obavljati neko od već zaposlenih radnika Gorice, tvrdi Novaković.

Ovo preduzeće se danas bavi samo poslovima shranjivanja i održavanja niških groblja, jer su mu prošle godine oduzeti sektori održavnja zelenila kao i briga o saobraćajnoj signalizaciji. Nedavno je sistematizacijom radnih mesta ovo javno gradsko preduzeće napustilo više od pedeset radnika.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com