Promo

USKORO! U samom centru Niša – Kućna nega i ordinacija “NOVA”

U pitanju je samo dan kada će i zvanično u Nišu biti otvorena – Kućna nega i ordinacija “Nova” koja ima  potpuno nov pristup ovom vidu pomoći porodicama kojima je nega lica neophodna. Upravo novi i savremeni trendovi nege pacijenata potrebni su već godinama unazad našem gradu, sada Nišlije imaju tu privilegiju da upravo ova usluga jeste na dohvat ruke.

Kućna nega i ordinacija “Nova”  okuplja tim lekara koji će se brinuti o medicinskom zbrinjavanju pacijenata i organizovati negu najstarijih članova porodice. To obuhvata pregled i medicinsko zbrinjavanje u ordinaciji i na terenu od strane lekara opšte prakse i specijaliste interne medicine, tu je uključena i podela terapije (per os, intramuscular e, intravenske, davanje infuzija).

Novoosnovana kućna nega i ordinacija “Nova” pružaće usluge u lečenju dekubita, gde je predviđen izlazak na teren a tu je moguće previjanje i ostalih rana kao i zamena pelena.

Kućna nega i ordinacija NOVA

Za starije Nišlije ova ordinacija organizovaće i hranjenje, presvlačenje i kupanje. Uz ovu svakodnevnu negu starijih moguće će biti i organizovanje sastanaka i savetovanja članova porodice i pružanje psihološke podrške, za one kojima je reč stručnjaka potrebna.

Sve što je pomoć starijima biće radni zadatak za stručno osoblje niške ordinacije “Nova” gde spada nabavka lekova i namirnica a ujedno i čišćenje stana. Sve što će starijim članovima porodice biti potrebno dobiće od medicinskih radnika sa višegodišnjim iskustvom.

Saradnja sa ordinacijom je vrlo jednostavna, jer će biti moguće sklapanje ugovora na mesečnom ili višemesečnom nivou o medicinskoj brizi vašeg člana porodice u vašem stanu, koji podrazumeva:
dvadesetčetvoročasovno prisustvo medicinskih sestara, sedam dana u nedelji
obilazak i pregled od strane lekara,
obilazak lekara opšte prakse jednom nedeljno,
dolazak i pregled od strane lekara specijaliste interne medicine jednom mesečno i
dolazak čistačice dva puta nedeljno.

Druga mogućnost je da ova ordinacija zbrine vašeg člana porodice jedan mesec ili više meseci uz zdravstvenu brigu u stanovima, adaptiranim za pružanje medicinske pomoći i izrađenim po najvišim standardima, gde je sve uređeno po ugledu na svetske domove za stara lica, gde je previđeno:
dvadesetčetvoročasovno prisustvo lekara opšte prakse, sedam dana u nedelji,
takozvano 24/7 prisustvo medicinskih sestara,
ishrana prilagođena svakom pacijentu individualno, propisana od strane našeg lekara dijetetičara,
izlazak u šetnju svakodnevno pokretnih i polupokretnih pacijenata u obližnji park, u pratnji medicinske sestre i
različiti vidovi zabave u prostorijama adaptiranim za druženje.

U smeštajnim kapacitetima ordinacije u ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. A smeštaj će biti organizovan po želji i afinitetima pacijenata.

Kućna nega i ordinacija NOVA

Ordinacija “Nova” nudi i mogućnost:
Izbora porodičnog lekara
Izradu laboratorijskih analiza
Estetske intervencije i podmlađivanje lica,
kose, tela i šaka od strane hirurga sa višegodišnjim iskustvom u oblasti estetske medicine
Usluge lekara dijeteticara
Usluge fizioterapeuta

“Naš tim spojilo je znanje, ambicija, iskustvo u radu sa najtežim pacijentima, pre svega altruizam i volja da svima vama koji nam ukazete svoje poverenje, svaki dan učinimo lakšim i lepšim”, kažu u ordinaciji “Nova”.

Više informacija zainteresovani mogu da dobiju na 0638930889 ili na kucnaneganova@gmail.com.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com