Društvo

Uskoro kreće ukrašavanje grada

Novogodišnja rasveta u Nišu biće postavljena krajem ovog meseca, potvrdio je Predrag Nikolić, rukovodilac Službe za održavanje javnog osvetljenja JKP “Parking servis”.

Već 15. novembra ekipe koje su zadužene za postavljanje rasvete proveriće ispravnost ukrasa koji su bili korišćeni lane.

“Po tradiciji mi od druge polovine novembra krećemo sa defektažom elemenata gde ćemo utvrditi ispravnost novogodišnjih ukrasa. Taj posao će potrajati sedam dana. Poslednje nedelje novembra Niš će već biti okićen”, kaže Nikolić.

Veliki poklon u Pobedinoj i Vilinski konjic u samom centru koji su poklon JKP “Parking servis” gradu oni će biti postavljeni i ove godine.

Još uvek se ne zna da li će biti nabavljeno još nešto novo od uličnih ukrasa, za sada ne postoje najave iz ovog preduzeća.

Prošle godine je prvi put posle blizu dve decenije Niš obnovio novogodišnju dekoraciju, a prvi put je i značajnije ukrašen most i sam ulaz u nišku Tvrđavu. Obnova ovih ukrasa koštala je Nišlije pet miliona dinara.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com