Društvo

Uskoro konkurs za zamenika načelnika Gradske uprave Niš

Na sednici Gradskog veća najavljen  je novi konkurs za zamenika načelnika Gradske uprave Niš, a ovo je drugi put kako se raspisuje konkurs za tu poziciju. I pored toga što će se konkurs raspisati, na sednici je imenovan v.d zamenika načelnika, a to će biti Katarina Mitrovski.

Prvi konkurs  bio je raspisan početkom aprila, istovremeno sa raspisivanjem konkursa za načelnika Gradske uprave.

Kriterijumi u odnosu na prošli konkurs su ostali  isti, a u komisiji koja će odlučivati o novom zameniku očekuju da će se javiti više kandidta, čime će se na ovo mesto izabrati najkalitetniji među njima.

Konkurs će trajati 15 dana, a kandidate očekuje i provera koja uključuje stručnost, osposobljenost za rad na ovoj važnoj poziciji itd.

 

I pored toga što će za nekoliko dana biti raspisan konkurs za zamenika načelnika Gradske uprave, na sednici Gradskog veća imenovan je v. d. zamenika načelnika Gradske uprave i to će biti Katarina Mitrovski koja je kao pravnik bila zaposlena na poslovima građanskih stanja.

Ova odluka obrazložena je činjenicom da Uprava mora da funkcioniše i kada je načelnik Ljubpa Janić odsutan.

Mitrovski će obavljati ovu funkciju sve dok ne bude izabran novi zamenik načelnika.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com