Društvo

Uskoro konkurs za policajce pozornike

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin najavio je danas da će uskoro biti raspisan konkurs za policajce koji će biti budući pozornici i po završetku odgovarajuće obuke, za početak, biće angažovani u većim gradovima.

Vulin je u izjavi za Televiziju Pink objasnio da će za devet do deset meseci na ulicama većih gradova, a kasnije i u manjim, biti uspostavljeni pozornici, koji će imati svoj patrolni rejon i kojima će građani moći da se obrate u svakom momentu.

Prema njegovim rečima, pripadnici MUP-a biće češće prisutni na ulicama, parkovima, školskim dvorištima, jer ne sme da se dozvoli da neko prodaje narkotike u blizini škole.

On je naglasio da je država ušla u obračun sa mafijom i da ta borba neće prestati, poručivši da će policija, bez obzira na količinu zaplenjene droge, hapsiti sve trgovce narkoticima jer ne postoji veliki i mali diler.

Ministar je, govoreći o laboratoriji koja je otkrivena u Gakovu, objasnio da je ona rađena po najvišim standardima, ocenivši da je mnogo važnije zapleniti laboratoriju u kojoj se proizvode narkotici, nego samu drogu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com