Društvo

Uskoro javni poziv za dostavljanje predloga za dodelu Nagrade “11. januar”

U Skupštini Grada Niša održana je sednica Кomisije za nagrade Grada Niša, na kojoj je usvojen tekst Javnog poziva za dostavljanje predloga za dodelu najvišeg javnog priznanja Grada Niša Nagrade „11. JANUAR“ i Plan aktivnosti u vezi sa donošenjem odluke o Nagradi.

Javni poziv za dostavljanje predloga biće otvoren od 2.12.2019. godine do 16.12.2019. godine, a biće objavljen u „Narodnim novinama“ i na zvaničnoj veb-stranici Grada Niša. Кomisija za nagrade Grada Niša, koju osim predsednika Skupštine grada i gradonačelnika, čine i predstavnici Univerziteta, Vojske Srbije i Eparhije niške, u poslednjoj nedelji decembra treba da donese odluku o dobitnicima za 2019. godinu.

Predlog može podneti svaki građanin ili pravno lice, u pisanoj formi sa obrazloženjem dostignuća koje se predlaže, i to na adresu Skupštine Grada Niša, ul. Nikole Pašića 24 ili na mejl adresu: komisije.sg@gu.ni.rs.

Nagrada „11. JANUAR“, kao najviše priznanje Grada ustanovljeno 1995. godine, dodeljuje se za izuzetna dostignuća koja afirmišu Grad u privrednim, društvenim i drugim oblastima. Nagrada se sastoji od diplome, statuete „Oslobodiocima Grada Niša“ i novčanog iznosa i može se dodeliti pojedincu ili pravnom licu iz Niša, pojedinačno ili zajednički, bez obzira na vreme i oblast dostignuća.

Predsednik Skupštine grada mr Rade Rajković, kao predsednik Кomisije za nagrade Grada Niša, uputio je poziv sugrađanima, udruženjima i institucijama Grada da blagovremeno dostave svoje predloge Кomisiji za nagrade Grada Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com