Društvo

Uskoro “Info – pult” na niškom aerodromu

Na aerodromu “Konstantin Veliki”, u zgradi putničkog terminala, uskoro će biti otvoren info-pult Turističke organizacije Niš, saznajemo u TON-u. Biće to velika pomoć za sve putnike koji slete na niški aerodrom jer će odmah nakon sletanja moći da dobiju informacije koje ih zanimaju i koje će im omogućiti da se lakše snađu u gradu, bilo da ostaju u Nišu duže ili se zadržavaju tek nekoliko sati.

U “Info-pultu”, putnici će moći da dobiju potpune informacije o smeštajnim kapacitetima, restoranima u gradu i ostalim ugostiteljskim objektima kao i o tržnim centrima. Osim toga, mogu se infomisati i o kulturno-istorijskim objektima, arheološkim lokalitetima, muzejima, kulturnim događajima koji se dešavaju u gradu, kao i vremenu njihovog rada i vremenu održavanja, kažu u TON-u.

U “Info-pultu” dobiće i informacije o redu vožnje u gradskom saobraćaju, linijama koje mogu da koriste kako bi stigli do željenog odredišta, ali i informacije kako i na koji način da nastave dalje putovanje kako bi stigli na konačno odredište. U tom smislu dobiće informacije o vezama Niša sa banjskim mestima, planinskim centrima i slično.

U TON-u kažu da će na ovom mestu moći da se kupe i suveniri.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com