Kultura

Urnebesna komedija “The Party” ponovo u Nišu!

Urnebesna komedija pod nazivom “The Party” naćiće se još jednom na repertoaru niškog Narodnog pozorišta i to 22. aprila. Početak predstave zakazan je za 20 časova a organizatori najavljuju vrhunsku predstavu i smeh do suza.

Predstava „THE PARTY“ (po motivima komada “Pidžama za šestoro“) je urnebesna komedija situacije koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Upravo će ona biti izvedena pred Nišlijama po drugi put, zbog velikog interesovanja pri prvom izvođenju.

Radnja se odvija u jednom srpskom gradiću, u porodičnom domu zanimljivog bračnog para, Dragana i Ane. Zabuna, prevara, zataškivanja, podmićivanja samo su neki od elemenata suludog haosa koji se odvija jednog nezaboravnog vikenda. Na „tajnoj večeri“, organizovanoj samo za ljubavnike, ispostaviće se da će, zahvaljujući neželjenim gostima, dogoditi i otkriti još mnogo toga.

Interesantni i luckasti likovi, poremećeni planovi, male i blesave gadosti, zapleti ljubavnih afera garantuju veče smeha, zabave i opuštenosti.

Komad je odrađen u režiji mladog niškog reditelja Marka Đurića a glume Aleksandar Marinković, Jasminka Hodžić, Dušan Matejic, Tanja Krčmarik i Jelena Orlović. Kao specijalni gost u ovoj predstavi pojavljuje se Milan Strongman Jovanović.

Muzika za predstavu delo je Olivera Katića.

Proverite šta je to nasmejalo naše sugrađane i zbog čega će ova predstava doživeti svoje drugo izvođenje pred Nišlijama u roku od samo mesec dana.

Prodaja karata na biletarnici Narodnog pozorišta, u prostorijama Niških Vesti u Prvomajskoj 2 ili u City Cafe-u u parku Svetog Save po ceni od 500 dinara.

Rezervacije ulaznica mogu se izvršiti putem broja 063/490 460

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com