Društvo

Uređuje se Novo groblje za Zadušnice

Radnici Sektora Zelenilo JKP Mediana ovih dana obaljaju poslove vezane za zamenu letnje rasade jesenjom na svim površinama u gradu. U toku je i košenje zelenila duž glavnih saobraćajnica, a u toku su i pripremni radovi za Zadušnice 7. novembra na Novom groblju.

 

Mihajlo Miljković, direktor Sektora Zelenilo JKP Mediana

„Narednih dana naši radnici će sređivati saobraćajnice do Novog groblja, ulica Vojvode Putnika i Konvanlučka. Kosi se trava na javnoj površini na groblju i odvozi smeće. Prazne se veliki kontejneri od pet kubika, a u toku su i finalni radovi kao što je orezivanje živih ograda, stubastih tuja i slično“, kaže Mihajlo Miljković, direktor Sektora Zelenilo JKP Mediana.

On dodaje da će za Zadušnice biti pojačan broj ljudi koji će uređivati zelene površine, ali i veći broj kamiona za odvoz smeća.

„Nadamo se da nećemo sada imati velike gomile smeća pored kanti kako je to bilo prošle godine, već ćemo sa tri do četiri kamiona u petak i subotu , da izvezemo smeće i uradimo svoj deo posla kako bi građane na sam dan Zadušnica dočekalo uređeno groblje“, zaključuje Miljković.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com