Kultura

URBAN FEST 2018: Večeras “Čudo u Šarganu” i “Ručni rad”

Od 20.30 na sceni Narodnog pozorišta nastupiće glumci Fakulteta umetnosti Univerziteta u Prištini, koji će izesti komad „Čudo u Šarganu“ po scenariju Ljubomira Simovića, a od 22 sata na scenu stupaju glumci Akademije umetnosti Novi Sad. Publika će moći da pogleda predstavu „Ručni rad“, Žan Klod Danoa.

Na trećoj večeri festivala Urban fest 2018. u Narodnom pozorištu tražilo se mesto više. Predstave „Preljubnici“, Račanskog pozorišta Kulturnog centra ”Radoje Domanović” i „Sve o ženama“, koju je odigralo Akademsko pozorište Studentskog kulturnog centra Niš, ispunile su salu do poslednjeg mesta.

Publika je, do sada, na ovogodišnjem Urban festu, imala priliku da pogleda predstave „Kralj Ibi“, „Dragi tata“, „Peščanik“, „Antigona“, „Preljubnici“ i „Sve o ženama“. Ostala su još dva dana do kraja festivala, a publiku večeras očekuju predstave „Čudo u Šarganu“ i „Ručni rad“.

Podsećamo da se zbog vremenskih neprilika festival iz parka „Čair“ preselio u Narodno pozorište, i tu će se igrati sve predstave do kraja festivala. Ulaz je slobodan, a Studentski kulturni centar poziva sve ljubitelje pozorišta dođu na vreme, kako bi zauzeli svoja mesta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com