Promo

UPIS JE U TOKU! Da li si spreman za nemački?

Ovih PET stvari moraš uzeti u obzir

Nemački jezik, da se razumemo odmah na početku – nije lak, ali je pravo bogatsvo poznavati ga i koristiti se njime kažu svi oni koji ga govore. Pored toga što otvara mnoga vrata, kako nauke tako i poslovnih mogućnosti, nemački je nešto bez čega se poslednjih decenija prosto ne može. Sa početkom nove školske godine, mnogi će odlučiti da nastave ili započnu novi ciklus učenja, pažljivo birajte svoje učitelje jer od toga puno toga zavisi.

Učenje jezika iziskuje reorganizaciju vremena, stvaranje rutine, disciplinu i veliku motivaciju – svesni su ovoga svi oni koji su odlučili da usvoje nova znanja.

„Čitanjem ovog članka napravio si prvi korak, spreman si za učenje nemačkog jezika“, kažu u školi Mein und Dein.

Zašto je učenje nemačkog dobra ideja?

Nemački jezik može puno da pomogne u poslovnom i akademskom svetu, kada karijera krene uzlaznom putanjom učenje i usavršavanje je jako bitno ako želite da nastavite napredovanje uzlaznim trendom. Da i ne pominjemo sve životne avanture koje vam se nude kao na dlanu. Na tom putu možete padati, ustajati i na kraju ćete bolje upoznati samog sebe. Najbolje od svega je što ćeš ti sam odlučiti kako i kada ćeš koristiti poznavanje nemačkog kao „štih“ iz rukava, kažu u niškoj školi Mein und Dein.

Spreman si za nemački jezik?

Nemački jezik se ne može naučiti za deset dana, dva meseca ili šest meseci, biće potrebno neštoviše vremena da dobro savladate jezik. To je trka bez završne linije, ultramaraton koji prestaje tek onda kada mi to želimo. Da budete dobar „maratonac“ trebaće vam:

VREME, koje je najbitnije.
Prilagođavanje dnevnim obavezama i kreiranje vremenskog prozora za nemački jezik na duži vremenski period je jedna od prvih stvari.
Postoje dva kritična perioda u danu. A to je ustajanje 15 minuta ranije od uobičajene rutine za obnavljanje i pred spavanje. Svi imamo drugačije rasporede i obaveze, međutim svi ustajemo i idemo na spavanje, tako da nema izgovora. Budi kreativan i pokušaj da uložiš vreme sa nemačkim jezikom kako bi napredovao i ispunio svoje ciljeve.

DISCIPLINA, naravno mora da bude „vojnička“.
Puko slobodno vreme nije dovoljno. Samo redovno i posvećeno učenje, najbolje svakodnevno, poboljšaće jezičke veštine mnogostruko. Zvuči prezahtevno? Ne, ovde postoje rešenja. Savet je da možeš koristiti plan učenja, potražiti grupu ili angažovati profesora.

Foto: Mein und Dein

ORGANIZACIJA i dobar plan je pola posla.
Jasna struktura, transparentnost i održiva grupa su uglavnom presudni. Nisi siguran… uvek zajedno sa timom profesora možeš da pronađeš metod koji upravo tebi odgovora, dobićeš plan koji će te motivisati i podstaći na putu do tvojih ciljeva.

MOTIVACIJA, jer bez nje nema urađenog posla.
Vremenom će varirati, ali to ne bi trebalo da te obeshrabri. Mnogo bolje učimo kada smo entuzijastični i strastveni oko toga. Nađi svoju motivaciju i zapiši je. S vremena na vreme nije loše podsetiti se. Neka te greške ne demotivišu jer će ih biti na hiljade. Samo dobra psihološka priprema i menadžment grešaka je potencijal koji će tvoj nemački jezik podići na viši nivo.

ZABAVA, iako na prvi pogled grub, nemački je vrlo zabavan!
Koliko god nemački zvučao pomalo grub i na prvu loptu stran treba ga povezati sa pozitivnim emocijama. Vizualizuj šta će ti on doprineti u životu i drži se toga. Što ga bolje znaš, više ćeš ga voleti.

Ovo su neka iskustva polaznika…

Zašto baš Mein und Dein?

Odličan odnos cene i kvaliteta

Iskrenost prema klijentima

Gratis treninzi vikendom

Priprema za međunarodne sertifikate

 

📣 Upis je u toku!
📌Za sva pitanja kontaktirajte nas
📱 063 1194051
✉️ office@mein-dein.com

MEIN UND DEIN
Učitelj Tasina 4/1, Niš
www.mein-dein.com
063 1194051
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

[iframe src=“https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2902.918658457816!2d21.892977215411186!3d43.31596218219008!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b0b1d06bc21d%3A0x66b390bf0ff9b894!2sMein%20und%20Dein!5e0!3m2!1ssr!2srs!4v1598866772036!5m2!1ssr!2srs“ width=“600″ height=“450″ frameborder=“0″ style=“border:0;“ allowfullscreen]

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com