Društvo

UO KC Niš još nije predao predlog Vladi Srbije za novog direktora

Upravni odbor Kliničkog centra u Nišu koji je želeo na sednici da predloži prof dr. Zorana Radovanovića da ponovo bude direktor niške bolnice nije održana. Od sedam članova koliko je trebalo da prisustvuje sednici, došla su samo dva.

U konkurenciji za novog direktora Kliničkog centra Niš je bivši gradonačelnik Niša prof. drZoran Perišić, kardiohirurg dr Milan Jovanović i akutelni direktor ove zdravstvene ustanove Zoran Radovanović, a koga podržavaju: sindikat „Nezavisnost“, Sindikat medicinskih sestara i tehničara i Savez samostalnih sindikata.

Postupak oko izbora direktora Kliničkog centra Niš bi trebalo da bude završen do 28. decembra, ali kako nije bilo kvoruma na sednici UO KC Niš, Vladi Srbije još nije predat predlog za imenovanje novog direktora.

„UO KC Niš ima rok od 30 dana da predloži kandidata za direktora. Ukoliko to UO odbor ne uradi  Vlada Srbije imenuje vršioca dužnosti“, kaže predsednik ovog upravnog odbora, Milan Petrović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com