Promo

BEZBEDNO, POUZDANO I BRZO – moto je Universal Transportation

Bezbedan prevoz robe, pouzdanost i brzina isporuke glavni su parametri po kojima posluje niško preduzeće Universal Transportation. Veliki magacin pruža dodatne mogućnosti partnerima za sveobuhvatniju saradnju.

Za besprekoran kvalitet usluge zaslužni su iskusni vozači koji imaju jaku logistiku kada je organizacija čitavog preduzeća u pitanju.

UNIVERSAL TRANSPORTATION

Universal Transportation iz Niša, s ponosom može da se pohvali da poseduje svu neopdhodnu dokumentaciju i dozvole da uz sve važeće propise bezbedno i brzo dopremi robu do odredišta. LICENCA za međunrodni transport samo je prva u nizu, a tu su i CMR I CARGO za osiguranje robe.

Universal Transportation je mlado transportno preduzeće, osnovano 2019. godine koje jednako kvalitetno organizuje prevoz robe u zemlji i inostranstvu. Veliki magacinski prostor pruža mogućnost za skladištenje robe brendova koji plasiraju velike količine proizvoda.

UNIVERSAL TRANSPORTATION

Uvek spreman vozni park raspolaže sa deset savremenih transportnih vozila – sedam kamiona i tri kombi vozila. Svako vozilo opremljeno je GPS i VIDEO praćenjem, tako da je u svakom trenutku poznato na kojoj je lokaciji i šta se sa prevozom dešava.

Vozila sa rampom, terokingom su često na terenu jer se partnerima pruža usluga kreirana baš po njihovim potrebama. U zavisnosti od količine koja se prevozi, na raspolaganju su vozila od jedne do 14 tona ili kada govorimo o paletama to može da bude i do 21.

UNIVERSAL TRANSPORTATION

Poverenje su im poklonile eminentne firme kao što su Atlantic Brands, Kompanija D plus i Milšped.

UNIVERSAL TRANSPORTATION

“Naš cilj je stvaranje modernog sistema i moderne organizacije poslovanja, koja obuhvata profesionalne vozače, stručna lica u oblasti transporta, dispečere i ostale prateće službe, kako bi našim klijentima pružili vrhunski kvalitet usluga. Pored samog transporta robe, osposobljeni smo i za pružanje usluga skladištenja robe, a cilj je da u bliskoj budućnosti postanemo i distributivni centar koji posluje na teritoriji Republike Srbije.”, kaže Aleksandar Lazarević, vlasnik.

Universal Transportation, pored pružanja komercijalnih usluga, u toku pandemije koronavirusa pokazala je i visok stepen društvene odgovornosti, o čemu su NIške Vesti pisale.

UNIVERSAL TRANSPORTATION

Profesionalni vozači, visokoobrazovano radno osoblje, dispečeri, moderno opremljene kancelarije i magacinski prostor samo su neke od komparativnih prednosti koje posedujemo i koje uz veliku ambiciju i energiju rukovodećeg kadra, čine Universal Transportation jedinstvenim preduzećem u oblasti transporta i logistike.

“Sve to nam pruža puno razloga za optimizam u ostvarivanju naših ciljeva, a to je pre svega stvaranje velike i prepoznatljive kompanije, usmerene i koncentrisane na vrhunski kvalitet usluga.”, kaže Lazarević.

UNIVERSAL TRANSPORTATION
Nikodija Stojanovića Tatka bb, 18000 Niš
+381 69/ 44 068 44
universaltransportation018@outlook.com
www.universaltransportation.rs
FACEBOOK

Pored profesionalnog odnosa prema svojim partnerima i kupcima, Universal Transportation vodi brigu i o svim zaposlenima, tako da s ponosom treba istaći da u toku vanrednog stanja u ovom preduzeću nije bilo otpuštanja radnika dok se radi punim kapacitetom.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com