Hronika

Oštećeno još jedno vozilo “Tončev gradnje”; Tončev: “Zabrinut sam za bezbednost svoje dece i svoje porodice”

Nakon incidenta u Nišu, još jedno vozilo “Tončev gradnje” koje koristi Novica Tončev, uništeno je juče u Surdulici kada je razbijena šoveršajbna.

Ovo je zabrinjavajući  nastavak pretnji i zastrašivanja Novice Tončeva i njegove porodice ispred čije kuće su kamere tokom noći zabeležile i nepoznata vozila sa grupom muškaraca, navodi se u saopštenju za medije koje je dostavila kompanija “Tončev gradnja”.

U saopštenju piše da je slučaj je odmah prjIavljen policiji, a za preteće poruke koje danima dobija  Novica Tončev sa nepoznatih brojeva, podnete su i krivične prijave protiv NN lica zbog  krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti.

“Zabrinut sam za bezbednost svoje dece i svoje porodice. Ovo danas je gore i opasnije nego juče pa se opravdano pitam šta će biti sutra. Da li ću morati da zatražim policijsku zaštitu. Od koga? I pre svega zbog čega i zašto sve ovo?”, poručuje Novica Tončev, predsednik kompanije “Tončev gradnja” i potpredsednik SPS.

Pročitajte još:

Izbušene gume na vozilu kompanije „Tončev gradnja“ (VIDEO)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com