Umetnost spremanja lisnatog peciva – Pekara Mićko

Umetnost spremanja lisnatog peciva – Pekara Mićko

08:17
1745
0
Niške Vesti
PODELI
PEKARA MIĆKO

Umesiti dobro lisnato testo i spremiti ukusno pecivo prava je umetnost, koju svojim talentom i vrednim rukama, u Pekari Mićko, majstori svog zanata pretvaraju u stvarnost.

Za vrhunski ukus peciva, pored vičnih pekara, potrebni su i najbolji sastojci, a to se kod Mićka ne dovodi u pitanje.

Za Mićkova lisnata peciva koriste se najkvalitetniji margarini i brašna koji garantuju kvalitet i svežinu.

Naravno, nadevi i filovi uvek su bogato stavljeni, ne štedi se ni na čemu, jer su osmesi komšija nakon prvog zalogaja glavni cilj dugogodišne tradicije Pekare Mićko.

Pećnice su uvek vruće i iz njih neprestano izlazi sveže pecivo koje mirisom mami svakog prolaznika.

Jutro, podne ili veče, za omiljeno lisnato pecivo uvek je pravo vreme!

PEKARA MIĆKO
Dimitrija Tucovića 27
FACEBOOK

 

Prijatno!

 

PODELI

POSTAVI KOMENTAR

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Niških Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Niških Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Niških Vesti se možete obratiti ovde: web {at} niskevesti {dot} rs

Unesete rezultat (zaštita od spama) *