Društvo

Umetička škola uputila podršku zdravstvenim radnicima

I u Umetičkoj školi Niš simbolično je obeležen Svetski dan zdravlja. U uslovima nastave na daljinu, zaposleni i đaci pružili su podršku zdravstvenim radnicima – na svoj način. 

 

 

“Ove godine obeležili smo taj dan podrškom koju dajemo jedni drugima, brigom o zdravlju i bližnjima, volontiranjem u koje su uključeni neki naši učenici i nastavnici, ali kreativnost je naš pečat kojim možemo da šaljemo snažnu poruku svetu”, kaže direktor Umetničke škole Niš Ana Nikolić.

Upravo takvu poruku su svojim radovima poslali učenici ove škole koji su osmislili plakate posvećene zdravstvenim radnicima.

 

“Najbolje plakate uradili su Stevan Pešić, Strahinja Nakić, Ilija Dinčić, Iva Petković, učenici odeljenja III g, i Jovana Janjić i Mina Dimitrijević, iz odeljenja IV g”, saopštavaju iz Umetničke škole Niš.

Odabrani plakati nastali su, kažu, kao znak razumevanja trenutka i zahvalnosti zdravstvenim radnicima za sve njihove profesionalne i lične napore i brigu, ali i apel svetu da razume kako smo svi povezani.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitaj i :
Close
Back to top button
Close