Virus Korona

Umesto u ZS „Duvanište“ sumnjivi na KOVID idu u Centralni objekat Doma zdravlja

IZMENE U RADU KOVID AMBULANTE DOMA ZDRAVLjA NIŠ

Zdravstvena stanica „Duvanište“, koja je radila kao KOVID ambulanta, od 15.08.2020. godine, neće raditi zbog detaljnog čišćenja i dezinfekcije. Umesto u ZS „Duvanište“ svi pacijenti sa sumnjom na KOVID-19 mogu se javiti u centralnom objektu Doma zdravlja Niš, navodi direktor ove ustanove prof. dr Milorad Jerkan.

Čišćenje i dezinfekcija ZS „Duvanište“, sprovodi se u skladu sa sepidemiološkom situacijom, a KOVID ambulatna u Domu zdralvja Niš otvorena je za pacijente od 07,00 do 20,00 časova.

„Svi pacijenti sa simptomima i sumnjom na COVID 19 infekciju mogu da se jave od 15.08.2020. godine u periodu od 07:00 do 20:00 časova u COVID ambulanti Centralnog objekta Doma zdravlja Niš, u crvenoj zoni gde se sem pregleda lekara opšte medicine radi i dopunska dijagnostika (RO-pulmo i laboratorija) zbog daljeg lečenja i terapije, serološko testiranje i uzimanje brisa za PCR po indikaciji“, poručio je Jerkan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close