Virus Korona

Umesto u Nišu danas hitan sastanak predstavnika zdravstvenih ustanova u Beogradu sa Vučićem

Hitan sastanak predstavnika svih zdravstvenih ustanova juga i jugoistoka Srbije koji je trebalo da se održi danas u Nišu otkazan je, zbog sastanka svih rukovodioca Covid bolnica u zemlji sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

 

Kako se navodi u saopštenju sastanak će biti održan danas u 12:15 u Palati Srbije.

Uprava niškog Kliničkog centra i stručna komisija ustanove za borbu protiv zarazne bolesti Covid- 19, na čijem je čelu prof. dr Radmilo Janković, a po odluci nadležnih organa, za vreme trajanja trećeg talasa epidemije, biće nosilac celokupne organizacije i međusobne saradnje svih regionalnih zdravstvenih ustanova.

“Klinički centar Niš još jednom poziva i apeluje na sve građane, da poštuju propisane epidemiološke mere i time, pre svega, sačuvaju svoje zdravlje i pomognu sebi, ali i celokupnom medicinskom osoblju, koje se već punih 7 meseci, nesebično i bespoštedno bori za zdravlje i živote obolelih od Covida-19”, ističu u saopštenju.

Dodaju da je Klinički centar Niš i celokupno medicinsko i nemedicinsko osoblje, u potpunosti spremno za treći talas epidemije i predstojeći zimski period, koji prema rečima epidemiologa, neće biti nimalo lak, te će učiniti sve, da ostanu na visini zadatka kao i do sada, jer “predaja, ni u kom slučaju, nije opcija”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com