Promo

Umesto plaćanja računa pošaljite SMS humanosti – SANCHO

U restoranu Sancho pokazuju da je na prvom mestu društvena odgovornost i briga o onima kojima je pomoć najpotrebnija. Podržavajući rad humanitarne fondacije „Budi Human – Aleksandar Šapić“ i pozivaju Vas da se i Vi uključite u njihovu akciju.

Zbog toga, svakog dana, od 08,00 do 12,00 časova JUTARNJU KAFU MOŽETE PLATITI SLANJEM SMS PORUKE 330 NA BROJ 3030 I NA TAJ NAČIN UPLATITI NOVAC U FONDACIJU – JER NAŠE MALO, NEKOME MNOGO ZNAČI!

SANCHO

Ono što je sigurno, tvrde u Sancho restoranu, jeste da će i u buduće praktikovati slične akcije, kako bismo svi zajedno pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.

A kada znate da svakim gutljajem kafe činite dobro delo, možete se u potpunosti opustiti u autentičnom ambijentu Sancho restorana i  prostranoj bašti, ovenčanoj hladovinom.

Sancho je, idealno mesto da svoju pauzu iskoristite i „pobegnete“, od gužve i buke, i skoknete na njihovu „kafu humanosti“.

SANCHO

Naravno, za sve koji su gladni, Sancho u svom meniju ima bogatu ponudu za doručak – obilne porcije, pun ukus i „taman“ kalorija da bez problema izgurate čitav radni dan!

Uverite se šta znači originalno – SANCHO!

SANCHO
Ivana Gundulića 2
064 4759596
Facebook
Instagram

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button