Društvo

Ulica Vojvode Mišića napokon dobija nov trotoar (VIDEO)

Ulica Vojvode Mišića, jedna od najfrekfrentnijih ulica u gradu, dobiće uskoro nov trotoar. U toj ulici, pešaci su prinuđeni da jedan deo puta prelaze na izuzetno prometnom kolovozu jer trotoara ili nema ili je blokkiran parkiranim vozilima.

 

“Brinemo o bezbednosti Nišlija, zato gradimo i trotoare koji nikada nisu postojali. U ulici Vojvode Mišića pešaci su prinuđeni da jedan deo puta prelaze na izuzetno prometnom kolovozu jer trotoara ili nema, ili je blokiran parkiranim vozilima. U razgovorima na prijemima građana u Gradskoj kući dosta vas je ukazalo na ovaj problem. Krenuli smo sa rekonstrukcijom i izgradnjom i uskoro će ulica Vojvode Mišića u tom delu celom dužinom dobiti novi trotoar, a Nišlije biti bezbedne kada se tu kreću. Na vaš zahtev rešavamo probleme u našem Nišu”, napisala je gradonačelnica na svom fejsbuk profilu.

Meštani koji žive u blizini istakli su da moraju koračati kolovozom po sred ulice, a ne trotoarom i da se nisu osećali bezbedno, pogotovu majke sa decom.

Zoran Prokić, v.d. direktora Direkcije za izgradnju ističe da je bezbednost sugađana i bezbednost u saobraćaja na prvom mestu.

Foto: Printscreen

“Ova komunikacija je nam jako značajna kako bismo rešili ovaj gorući probelm koji godinama nije rešavan, zato smo kao prioritet, zahvaljujući apelu naših građana na prijemu kod gradonačelnice, prevashodno išli ka rešavanju problema”, kazao je Prokić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Стање тротоара у тој улици је огледало менталитета и не-културе свих оних који ту живе. Поготову возача који паркирају бахато како им ћеф и деценијама уништавају ивичњаке, тротоар и праве каљуге свуда редом.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com