Društvo

Ulica Strahinjića Bana biće dvosmerna, od javne garaže do Voždove

Kako je pre nekoliko nedelja omogućemo levo skretanje u ulicu Strahinjića Bana, kada se ide iz centra grada, uskoro stiže još jedna izmena u saobraćaju koja će omogućiti da se iz nedavno otvorene javne garaže u TC “Ambasador” izađe na Voždovu ulicu, upravo iz ulice Strahinjića Bana, potvrdio je za Niške Vesti Dejan Dimitrijević, direktor JKP Parking servis.

“U toj ulici nikada niste mogli da nađete mesto za parkiranje, sada se situacija menja. Ljudi nisu imali naviku da uleze u tu ulicu”, rekao je Dimitrijević.

On je pojasnio da je nedavno izmenjen režim u toj ulici i da je sada dozvoljeno levo skretanje kad idete iz cetra grada prema Osnovnom sudu.

“Kako je završen projekat, ulica Strahinjića Bana uskoro od garaže do Voždove ulice postaće dvosmerna”, završio je direktor JKP Parking servis.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Još dozvolite da se iz S.Bana skrene prema pozorištu i napraviste rusvaj. Posle tu semafor i mašala. Sa cenom od 100 dinara po satu nece vam zaziveti taj parking, pa ne znam sta da uradite.

  2. Neka gospodin Dejan obezbedi stanarima zgrada u ulici Strahinjića Bana sedam mesta za parking koja će ugasiti da bi ulica bila dvosmerna ili nek nam pusti parking u garaži po razumnim cenama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com