Društvo

Ulica Kosovke devojke spremna za Pantelejski vašar

Izliven je i poslednji sloj asfalta u ulici Kosovke devojke čime se završavaju radovi na rekonstrukciji ove važne saobraćajnice u gradu. Ovim se završava i kompletno preuređenje ove ulice, osim što će leva strana trotoara da sačeka da prođu praznici kako bi i taj deo bio završen. Pored kolovoza rađeni su i trotoari koji su obloženi behaton pločama i nivelacija slivnika i šahtova. Ulica će biti puštena za saobraćaj danas i Pantelejski vašar će dočekati sa potpuno novim izgledom.

“U ovoj ulici je u potpunosti saniran kolovoz ,izvršena je potpuna zamena svih ivičnjaka, slivnika i šahti, urađeni su i trotoari”, kaže gradonačelnik Darko Bulatović. “Postavljene su nove behaton ploče koje će omogućiti da jednog dana, ako dođe do nekog kvara na komunalnom sistemu, ne bude raskopavanja ulice, već će se samo skinuti ploče, popraviti kvar, i one vratiti. Nova ulica daje sasvim novi izgled ovom delu grada u Pantaleju”, kazao je Bulatović i dodao da će za sutrašnji veliki praznik Svetog Pantelejmona sve će biti spremno i novo. Trotoar na drugoj strani ulice biće završen odmah posle praznika.

Radovi su započeti 15. jula i za to vreme je saobraćaj bio obustavljen a trasa autobusa Železnička stanica-Somborska dva puta menjana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com